A kosár üres

Termékeink

Rólunk

Történetünk egészen 1994-ig nyúlik vissza, ekkor alapítottuk cégünket, az L.V.Technik Kft-t. A kezdetektől fogva teherjármű alkatrészek importjával és kereskedelmével foglalkozunk. Az idők folyamán egyre több rakományrögzítéssel kapcsolatos termék került kínálatunkba. Az eltelt évek alatt számos gyártó termékével találkoztunk, és sok tapasztalatot szereztünk. Végül úgy döntöttünk, hogy különleges figyelmet szentelünk ennek a termékkörnek, és létrehoztuk a Spani.hu oldalt.

Folyamatosan kutatjuk a legjobb gyártókat a világ minden táján. Beszállítóinktól a termékeket nagy tételben rendeljük, hogy a lehető legjobb áron tudjuk továbbadni Neked. A minőségre gondosan ügyelünk, hogy minden esetben problémamentes termékkel szolgálhassunk ki. Választékunkat folyamatosan bővítjük, hogy a felmerülő rakományrögzítési igényekre azonnali megoldást tudjunk nyújtani.

2021 novemberére mérföldkőhöz érkeztünk. Hosszas tervezést és előkészítést követően megkezdtük rakományrögzítő spaniferek gyártását. Termékeinket a TÜV Rheinland vizsgálta be, és azokat TÜV GS tanúsítvánnyal látta el. A gyártási tevékenységünket egy saját tulajdonú - ISO 7500 szerint kalibrált - 250kN-os szakítógéppel - az EN 12195 szabványnak megfelelően - folyamatosan ellenőrizzük. A feljesztéseknek köszönhetően egyedi megrendeléseket is rövid határidővel tudunk kiszolgálni.

Célunk, hogy ügyfeleink részére minden igényt kielégítő, ellenőrzött minőségű rakományrögzítési megoldásokat kínáljunk versenyképes áron.

© 2024 - L.V.Technik Kft.
none